nieuws

OM gaat broer Ajacied Bazoer niet vervolgen voor incident bij Go Ahead Eagles

Stadion de Adelaarshorst in Deventer
Stadion de Adelaarshorst in Deventer
Het Openbaar Ministerie gaat niemand strafrechtelijk vervolgen voor een incident, eind augustus, na afloop van de voetbalwedstrijd Go Ahead Eagels - Ajax. Na de wedstrijd kregen familieleden van Ajacied Bazoer het aan de stok met supporters van de Deventer voetbalclub. Daarbij zou een 16-jarige jongen bijna aangereden zijn door de broer van Bazoer.
Het Openbaar Ministerie heeft besloten Irchandly Bazoer niet te vervolgen, onder meer omdat niet kan worden bewezen dat hij de 16-jarige jongen ook echt heeft zien staan. Bazoer moet wel in een persoonlijk gesprek zijn excuses maken aan de 16-jarige jongen, anders kan het OM alsnog tot vervolging over gaan.
De supporters van Go Ahead kunnen niet vervolgd worden, omdat hun identiteit niet bekend is.

Discussie

De broer en neef van Bazoer wilden na afloop van de wedstrijd wegrijden van de parkeerplaats, maar raakten in discussie met Deventer supporters. Toen die tegen de auto begonnen te schoppen, gaf de broer van Bazoer gas en ging ervandoor.
Hij zou daarbij hebben geprobeerd een 16-jarige jongen aan te rijden. De jongen deed na afloop aangifte tegen Irchandly Bazoer. Die deed op zijn beurt, samen met zijn neef, aangifte tegen supporters van Go Ahead Eagles.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.