nieuws

Druk weekend voor inbrekers in Almelo en Twenterand: zeven inbraken

Druk weekend voor inbrekers in Almelo en Twenterand
Druk weekend voor inbrekers in Almelo en Twenterand
De politie heeft na dit weekend weer een flink aantal woninginbraken op te lossen. In Almelo, Vroomshoop, Vriezenveen en Westerhaar werd in het weekend zeven keer ingebroken.
Zaterdagavond- en nacht werd onder meer ingebroken in een woning aan de Castellolaan in Almelo. Toen het alarmsysteem afging, ging de inbreker er zonder buit vandoor. Ook aan de Platanenstraat werd ingebroken. Aan de achterkant van een woning werd een raam opengebroken. Uit de woning werden sieraden en een Playstation gestolen.

Ladder

Uit een woning aan de Hofkampstraat, vlakbij de Grotestraat, werden verschillende spullen gestolen. Bij de inbraak was een ladder gebruikt, die niet van de eigenaar van de woning is. Bij een inbraak aan het Lammershuis werd ook een raam aan de achterkant van de woning opengebroken. 

Slapen

In Vroomshoop werd zaterdagavond twee keer ingebroken, in een woning aan de Stobbenlaan en een woning aan de Beukenhoek. De 83-jarige bewoonster van de woning aan de Beukenhoek lag op dat moment te slapen. 
Diezelfde avond werd in een woning aan de Dalweg in Westerhaar ingebroken. Zondagavond werd aan de Houw in Vriezenveen ingebroken. Over de eventuele buit is niets bekendgemaakt.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.