nieuws

Programma: Return Twente Vrouwen in CL, opnieuw derby mannen FC Twente

Programma deze week
Programma deze week
Na een interlandonderbreking gaat komend weekend de Eredivisie verder met speelronde negen. Voor FC Twente staat de tweede van drie Overijsselse derby's op rij op het programma, maar er is nog veel meer. Hieronder een overzicht van deze week.

Betaald voetbal

In de Eredivisie neemt FC Twente het zondag op tegen PEC Zwolle. Vorige speelde het ook al een Overijsselse derby tegen Heracles en volgende week is Go Ahead Eagles de tegenstander van de Enschedese club. In de 2e divisie speelt HHC Hardenberg zaterdag pas om 18.00 uur. De hekkensluiter speelt dan thuis tegen De Treffers, een middenmoter.

Amateurvoetbal

In de 3e divisie komt Quick'20 al op zaterdagavond in actie. De ploeg in vorm (vijf overwinningen op rij) gaat dan op bezoek bij EVV, de nummer acht in de stand.

Vrouwenvoetbal

Voor FC Twente Vrouwen staat woensdag de belangrijke return tegen Sparta Praag in de eerste ronde van de Champions League op het programma. Twente verdedigt een 2-0 voorsprong in Praag. De wedstrijd begint om 18.00 uur. Het duel in de Eredivisie tegen ADO Den Haag is daardoor verplaatst van vrijdag naar zondag.

Waterpolo

De waterpolomannen van Het Ravijn komen deze week twee keer in actie in de Eredivisie. Vanavond gaat de ploeg op bezoek bij de talenten van KNZB JTT en zaterdag komt BZC Brandenburg naar Nijverdal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.