nieuws

Eerste live-uitzending Overijssel in Vogelvlucht bereikt honderdduizenden mensen

De helikopter van Overijssel in Vogelvlucht
De helikopter van Overijssel in Vogelvlucht
Honderdduizenden Overijsselaars, en mensen met een liefde voor onze provincie, hebben gisteren meegekeken hoe we met de helikopter van RTV Oost boven de gemeentes Wierden, Almelo, Tubbergen, Dinkelland, Oldenzaal en Losser vlogen.Â
Op Facebook hebben meer dan 225.000 mensen gekeken naar de registratie van de vlucht tussen 16:00 en 18:00 uur.
De hele vlucht was live te volgen en veel mensen lieten hun waardering blijken. Er werden 562 reacties achtergelaten en meer dan 1100 mensen gaven een "vind-ik-leuk". Ook werd de livefeed 189 keer gedeeld. 
Daarnaast werd het programma nog uitgezonden via de website/app van RTV Oost en natuurlijk TV Oost. Daar was vandaag ook een herhaling te zien. 

Veel ingestuurde foto's

Er werden veel foto's en video's van onze helikopter opgestuurd. De helikopter bleek goed zichtbaar vanaf de grond en dat hebben we geweten.
Via Whatsapp (0611124680) stuurden zo'n 70 mensen ons een berichtje met foto's en video's van de helikopter. Ook op Twitter werden foto's geplaatst.

Woensdag boven het Vechtdal en Twenterand

De route van vandaag brengt de helikopter boven de gemeentes Ommen, Dalfsen, Hardenberg en Twenterand. 
De volledige route is hier te vinden. 

Wanneer is het te zien?

Overijssel in Vogelvlucht is vanaf 16:00 uur live te zien op onze Facebookpagina, website/app en TV Oost. De uitzending duurt tot 18:00 uur. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.