nieuws

Trainer Stroot trots op dames FC Twente: "Vanavond feest, morgen voorbereiding op competitie"

"Vanavond is het feest, maar morgen gaan we direct aan de slag met de voorbereiding op de competitie", zegt FC Twente Vrouwen-trainer Tommy Stroot direct na de wedstrijd. FC Twente plaatste zich vanavond met een 1-3 overwinning op Sparta Praag voor de volgende ronde van de Champions League.
"We moesten omgaan de mentaliteit van Sparta Praag en afwachten op onze kansen. Dat hebben we goed gedaan. En toen Sparta Praag een rode kaart kreeg (in de 75e minuut, red.), dacht ik 'Nu kan er echt niets meer gebeuren, dat kunnen we niet meer weggeven'."
Volgens Stroot is de overwinning niet alleen goed voor het zelfvertrouwen, maar ook 'historisch voor FC Twente'. "We hebben twee keer gewonnen op rij. Ik ben trots op de dames, het is een mooi moment."
Loting
Maandag hoort FC Twente wie de tegenstander is in de tweede ronde. Een voorkeur heeft Stroot niet. "Ik hoop geen Duitse tegenstander. Die ken ik en ik zou het wel leuk vinden om wat meer van Europa te zien. Maar we hebben er geen invloed op, dus we zien het wel."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.