Gert Timmerman: “Leven is nu een hel”; voormalig zanger uit Overdinkel ziek door mislukte isolatie

Gert Timmerman, die ooit met z’n overleden vrouw het bekende zangduo 'Gert en Hermien' vormde, is ziek geworden door een mislukte isolatieklus in zijn huurwoning in Overdinkel. De zanger doet deze week zijn beklag in het weekblad Weekend.

Volgens Timmerman kunnen hij en zijn vrouw niet meer in hun huurhuis terecht sinds in de vloer purisolatie is aangebracht. Korte tijd nadat een bedrijf in opdracht van de woningbouwvereniging, de isolatiewerkzaamheden uitvoerde, werd Gert doodziek.

Tijdens een ziekenhuisopname bleek hij een gevaarlijk laag zuurstofgehalte in z’n bloed te hebben. Timmerman beweert dat artsen hem waarschuwden niet weer in de woning terug te keren. Hierdoor is het echtpaar gedwongen om tijdelijk in hun schuurtje achter het huis in te trekken.

Alternatief
Timmerman reageert radeloos in het weekblad: “We zijn ten einde raad. Ons leven is nu een hel. Wie redt ons hieruit”, luidt de noodkreet.

Volgens Timmerman kan de verantwoordelijke woningbouwvereniging voorlopig geen alternatief onderkomen aanbieden. Timmerman durft alleen nog met beschermende kleding en een mondkapje in zijn huis rond te lopen.

Gert en Hermien
In de jaren ‘60 en ‘70 vierde Timmerman samen met zijn toenmalige, inmiddels overleden vrouw Hermien, grote successen. Eén van de bekendste hits was: “Alle duiven op de Dam”. De verantwoordelijke woningbouwvereniging was woensdagavond niet beschikbaar voor commentaar.

Meer over dit onderwerp:
Gert Timmerman Overdinkel Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren