nieuws

Domijn: 'We hebben een appartement voor Gert Timmerman en z'n vrouw'

Gert Timmerman en z'n vrouw Babs ziek na vloerisolatie inhuurwoning
Gert Timmerman en z'n vrouw Babs ziek na vloerisolatie inhuurwoning
Woningbouwcoöperatie Domijn uit Enschede heeft een alternatief onderkomen voor zanger Gert Timmerman en z'n vrouw Babs.
Volgens een woordvoerster ligt er al enige tijd een sleutel klaar, maar heeft de bekende zanger er tot nu toe geen gebruik van gemaakt. Timmerman en zijn vrouw klagen over gezondheidsproblemen nadat de vloer van hun woning is geïsoleerd. 

Meer verhalen bekend

Gert heeft enige tijd in het ziekenhuis gelegen toen bleek dat het zuurstofgehalte van z'n bloed veel te laag was. Ook buren van Timmerman zouden klachten hebben. Isoleren met pur heeft eerder op andere plaatsen in het land geleid tot gezondheidsproblemen. 

Domijn: "Vervelende situatie"

Tegen het weekblad Weekend vertellen Gert en z'n vrouw Babs dat zij noodgedwongen verblijven in een schuur achter hun huurwoning. Een woordvoerster van Domijn spreekt van een 'vervelende situatie'. Zij hoopt dat de problemen voor Gert en z'n vrouw snel voorbij zullen zijn. Het is niet duidelijk waarom Timmerman niet ingaat op het aanbod van Domijn. Hij verblijft nu in het buitenland. 
Domijn zegt ook in gesprek te zijn met het bedrijf dat de werkzaamheden heeft uitgevoerd. "Omwille van privacy kunnen we hierover verder niets zeggen", aldus een woordvoerster
Gert Timmerman was in de jaren '60 en '70 vooral bekend van het zangduo 'Gert en Hermien', dat hij samen met z'n toenmalige en inmiddels overleden ex-vrouw vormde. Het duo was vooral bekend door het nummer: "Alle duiven op de Dam". 
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.