nieuws

Almeloër langer in voorarrest als verdachte van betrokkenheid dood vriendin

Een 29-jarige Almeloër blijft langer in voorarrest op verdenking van betrokkenheid bij de dood van zijn even oude vriendin.
Het levenloze lichaam van de vrouw is afgelopen zondagavond ontdekt in een woning aan de Ruyterstraat in Almelo in de wijk Rumerslanden. De verdachte is voorgeleid aan de rechter-commissaris. 

OM: 'Verdachte vast voor betrokkenheid bij de dood'

Het Openbaar Ministerie beschuldigt de man ervan betrokken te zijn geweest bij het misdrijf. De politie onderzoekt wat er zich heeft afgespeeld in de woning. Buren hebben een harde knal gehoord 's avonds, wat zou kunnen duiden op een pistoolschot. Politie en justitie willen dit niet bevestigen.

Geen duidelijkheid over bekentenis

Ook wil het OM niet kwijt of de verdachte een bekentenis heeft afgelegd. De verdachte vluchtte kort na de harde knal de woning uit en verstopte zich in de bosjes tegenover de woning, zo stellen buurtbewoners. De politie kon hem vrij snel aanhouden. 
Een buurvrouw beweert dat het stel die zondag ruzie heeft gehad. Een andere omwonende stelt dat de verdachte psychische problemen kent en dat hij leed aan hevige stemmingswisselingen. Of dit gedrag te maken heeft gehad met de toedracht van het misdrijf, is niet duidelijk. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.