nieuws

Eigen toegangsweg symboliseert groei High Tech Systems Park Hengelo; het is de kers op de taart

Een eigen toegangsweg naar het High Tech Systems Park in Hengelo is voor het bedrijventerrein de kers op de taart. Het bedrijvenpark naast technologiebedrijf Thales is daardoor veel beter bereikbaar. En dat is nodig, want steeds meer innovatieve bedrijven, weten de weg naar het park te vinden.
Wethouder Mariska ten Heuw is erg tevreden met de ontwikkeling die het park de afgelopen jaren heeft meegemaakt. "Ik ben er trots op. Er is de afgelopen jaren veel veranderd hier en het park is een mooi visitekaartje voor Hengelo geworden."

Park raakt vol

Het noordelijke deel van het park zit al voor driekwart vol met bedrijven. Een van de nieuwkomers is HP Valves. "Hoe diverser de bedrijven, hoe meer we elkaar kunnen inspireren", zegt directeur van het High Tech Systems Park Vincent ten Thij. "Als het maar in de techniekhoek past."

'Tech en fun'

De nieuwe weg werd vanmiddag officieel geopend op speciale steps. "Dat is een mooie en leuke manier op de weg te openen", zegt Ten Thij. "Tech en een beetje fun, en dat is ook precies waar het park voor staat."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.