nieuws

Kinderen enthousiast over nieuwe glijbanen Twentebad Hengelo, recreatiebad weer in gebruik genomen

Gaaf, leuker dan de oude en hij gaat best hard. Zo'n zeventig kinderen gingen vanochtend voor het eerst van de nieuwe glijbanen van het Twentebad in Hengelo: ze waren allemaal als VIP uitgenodigd. En ze zijn allemaal razend enthousiast.
In mei kozen de kinderen, samen met een vakjury, voor het ontwerp dat vanochtend werd geopend. Tegelijk met de eerste ritjes van de glijbaan werd ook het gerenoveerde recreatiebad officieel geopend, door wethouder Bruggink. Een deel van het bad was al een tijdje weer in gebruik, nu is ook de rest officieel geopend.
Enige minpuntje vanochtend: de waterdruk van één van de glijbanen is te laag! Daar gaat het zwembad snel iets aan doen.
De afgelopen tijd is hard gewerkt om het binnenbad klaar te krijgen voor het najaarsseizoen. Het binnenbad bestaat nu uit onder meer een recreatiebad met een beweegbare bodem, een familiebad met tuimel-emmerbomen en plenspijpen, een bubbelbad en dus twee nieuwe glijbanen.
Begin volgend jaar gaan de werkzaamheden bij het zwembad verder. Er komt nog onder meer een overkapping over het buitenbad en de entree en kleedkamers van het zwembad worden nog aangepakt. De totale renovatie zal nog tot 2019 duren.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.