Jong FC Twente boekt bij Katwijk tweede overwinning van het seizoen

Jong FC Twente heeft vanmiddag de tweede overwinning van het seizoen gepakt. Bij Katwijk won de Enschedese ploeg door een doelpunt van Ruben de Jager met 1-0. Het betekende eveneens de eerste nederlaag voor Katwijk.
Katwijk was in het begin de betere ploeg, maar het was de Enschedese ploeg die na twintig minuten op voorsprong kwam. De Jager schoot van afstand de 0-1 binnen. Susan schoot namens de thuisploeg een vrije trap net langs de kruising en even later was de ruststand 0-1. Na rust kreeg Mengerink een goede kans namens Katwijk, maar schoot naast. De Jager kreeg een kans op zijn tweede, maar ook hij werkte de bal naast het doel. Het bleef bij 0-1 en daardoor heeft Jong Twente nu acht punten uit tien duels.