nieuws

Go Ahead Eagles onderuit op bezoek bij FC Utrecht

Go Ahead Eagles heeft vanavond het uitduel bij FC Utrecht verloren. De ploeg van voormalig Go Ahead trainer Erik ten Hag was met 3-0 te sterk voor de mannen van Hans de Koning.
De eerste kans was voor De Kogel. De spits kopte goed in, maar zag Ruiter de bal uit zijn doel houden. Ook Ritzmaier (redding Ruiter) en Maatsen (wild naast) kregen kansen, maar scoorden niet. Duits kreeg de grootste kans uit een hoekschop, maar wist de bal vanaf een meter nog naast te krijgen. Aan de andere kant kreeg Ayoub een kans en even later was het raak. Troupée kreeg de bal op zijn knie uit de rebound na een schot van Haller en zag de bal binnen gaan. 1-0 was ook de ruststand.
Acht minuten na rust was het opnieuw raak voor de thuisploeg. Zivkovic schoot op de lat en in de rebound maakte Strieder er 2-0 van. Twaalf minuten daarna was het duel beslist. Dit keer scoorde Zivkovic wel en zorgde daarmee voor de 3-0. Utrecht bleef daarna de betere ploeg en Go Ahead kreeg geen kansen meer op de aansluiting. En dus eindigde de 1000e eredivisiewedstrijd in de Galgenwaard in een zege voor de thuisploeg.

FC Utrecht - Go Ahead Eagles 3-0

1-0 Troupéé (41)
2-0 Strieder (53)
3-0 Zivkovic (65)
Arbiter: Janssen
Geel: Amrabat, Janssen
FC Utrecht: Ruiter; Troupée, Leeuwin (Van der Meer/87), Janssen, Conboy (Van der Maarel/77); Amrabat, Strieder, Barazite (Ludwig/76), Ayoub; Zivkovic, Haller.
Go Ahead Eagles: Zwarthoed; Groenbast, Fischer, Schenk, Locigno (Antonia/77); Bytyqi, Duits, Ritzmaier (Teijsse/86); Maatsen, De Kogel (Hendriks/69), Wolters.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.