nieuws

Trainer Ron Jans is op basis van tweede helft tevreden met punt

PEC Zwolle pakte zondagmiddag een punt bij FC Twente. In Enschede was met name in de tweede helft de thuisploeg de betere partij en verdiende op basis daarvan de overwinning. Uiteindelijk werd het 2-2 en daarmee kon Ron Jans niets anders dan tevreden zijn.Â
De oefenmeester moest vanwege veel blessures puzzelen om een elftal samen te stellen en kreeg tijdens het duel opnieuw met uitvallers te maken. "We hebben vandaag mentale weerbaarheid getoond: Marcellis en Brama vallen geblesseerd weg, de eerste actie van debutant Philippe Sander is een gele kaart, strafschop en 1-0 achter. Toch bleven we rustig en bleven ook voetballen. De 1-1 was een geweldige goal van Mokhtar en die was gezien de eerste helft ook verdiend", aldus Jans. 
"We hebben de tweede helft te weinig met de ruimte gedaan die we kregen. Op een gegeven moment krijg je zoveel kansen tegen en valt de goal. Dan vind ik het toch wel weer veerkracht dat we op 2-2 komen met een goed schot van Warmerdam", besloot de trainer. In de audio het volledige interview met Jans.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.