nieuws

Topscorers: Hattrick brengt Kavak op negen, Ünal maakt zevende, Uguz op zes

Kavak maakte een hattrick
Kavak maakte een hattrick
Omar Kavak was zaterdag de grote man bij SC Genemuiden. De aanvaller maakte er drie en zette zijn seizoenstotaal daarmee op negen treffers. Hieronder een overzicht van de topscorers per divisie.

Eredivisie

In de Eredivisie maakte FC Twente-aanvaller Enes Ünal alweer zijn zevende doelpunt. Achter hem maakte Youness Mokhtar zijn derde en staat daarmee op de gedeelde tweede plek. Bekijk hier de hele lijst.

2e divisie

In de 2e divisie vielen slechts twee Overijsselse treffers. Ruben de Jager van Jong FC Twente en Sargon Gouriye van HHC Hardenberg maakten allebei hun tweede van het seizoen. Bekijk hier de hele lijst.

3e divisie

In de 3e divisie is Rens van Benthem de leider met twaalf doelpunten, maar hij scoorde deze speelronde niet. Cenk Uguz van HSC'21 scoorde twee keer, staat daarmee op zes en is tweede. Ploeggenoot Tom ter Hogt maakte zijn vierde. Bekijk hier de hele lijst.

Hoofdklasse

Omar Kavak was dus de grote man bij Genemuiden, hij maakte er drie is leider met negen treffers. Saba Gwedelidze van Dieze West maakte gisteren zijn vierde. Bekijk hier de hele lijst.

Eredivisie Vrouwen

Bij de vrouwen kwam PEC Zwolle niet tot scoren, FC Twente deed dat wel, drie keer. Lineth Beerensteyn maakte haar derde en Maruschka Waldus en Eshly Bakker scoorden het eerste competitiedoelpunt van het seizoen. Bekijk de hele lijst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.