nieuws

Wie ontwerpt het Heraclesshirt van volgend seizoen?

Ontwerpwedstrijd Heracles
Ontwerpwedstrijd Heracles
Er zitten een paar spelregels aan, maar voor de rest mogen supporters van Heracles zich helemaal uitleven: het tenue van seizoen 2017-2018 wordt ontworpen door een fan.
De club uit Almelo doet een beroep op de creativiteit van de supporters, want: "u, jij en ik: wij zijn Heracles Almelo!" zegt de club.

Uit en thuis

Er moeten twee ontwerpen worden gemaakt. Eentje voor het thuisshirt en eentje voor het uitshirt.
De basiskleuren voor het thuisshirt zijn zwart en wit. Ook moeten de ontwerpers rekening houden met de ruimte voor de sponsoren.

Hoe lang heb je de tijd?

Supporters hebben twee weken de tijd om hun inzending in te sturen. Tot en met zondag 30 oktober kunnen de ontwerpen worden gemaild, ingeleverd of worden opgestuurd.

Wie maakt een keuze?

Er is een selectiecommissie gekozen. De commissie bestaat uit Peter Reekers (oud-speler en assistent-trainer), Nico-Jan Hoogma (oud-speler en Algemeen Directeur), Thomas Bruns (speler en aanvoerder) en een afvaardiging van de officiële supportersverenigingen en hoofdsponsor.
Deze commissie kiest twee thuis- en twee uitshirts. Die worden half november via de website van Heracles gepubliceerd. Dan mogen de supporters stemmen welk ontwerp het definitief moet worden.

Wanneer wordt het winnende shirt bekend?

Op 1 december 2016 worden de winnende ontwerpen door de club gepresenteerd.
OPROEP | Ontwerp jij ons nieuwe thuis- en uitshirt voor het nieuwe seizoen? Doe mee! | https://t.co/BPaZQ1bL3n pic.twitter.com/LLqexXcRyT
— Heracles Almelo (@HeraclesAlmelo)
Soms is de inspiratie nog niet zo heel erg aanwezig...

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.