nieuws

Twentefans bij duel tweede team Heracles Almelo: 'Graag rood in nieuw tenue'

De aanhang van Heracles Almelo is enthousiast over de inbreng bij de ontwikkeling en ontwerp van het nieuwe shirt voor het seizoen 2017/2018, maar in het Polmanstadion in Almelo toevallig aanwezige Twente-fans hopen op de kleur rood in tenue
Dat bleek maandagavond tijdens een thuiswedstrijd van het tweede elftal van de Almelose eredivisionist. De Almeloërs speelden een duel tegen het tweede team van Excelsior.

Twentefans: "Rood moet in het shirt

Bij toeval waren voor een schoolopdracht ook enkele FC-Twente fans aanwezig in het Polmanstadion. Zij bevonden zich in het hol van de leeuw, maar hebben één advies voor het nieuwste shirt van de Heraclieden. 'De kleur rood moet er in", aldus één van hen.

Piepjonge Heraclied Jamiro: "Dat nooit"

Jamiro, een van de jonge aanhangers van Heracles Almelo wil dat de voorkant van het T-shirt zwart-wit wordt en de achterkant de kleur blauw van de stad Almelo. Hij piekert er als echte Heracles-fan niet over om een rode kleur in het shirt te verwerken. "Dat nooit"

Hoogma: "Alle supporters mogen meedenken"

De wedstrijd werd ook bekeken door voorzitter Jan Smit en Nico Jan Hoogma. Volgens Hoogma kunnen alle supporters meedenken en mogen zij een ontwerp voor de shirts insturen. De basiskleuren zijn zwart-wit en er moet een prominente plaats komen voor hoofdsponsor Asito.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.