nieuws

Sabine Uitslag krijgt bezoek van de afvalcoach!

Het Groene Oosten
Het Groene Oosten
Een nieuw seizoen van Het Groene Oosten gaat vandaag van start. Met duurzame initiatieven, bijzondere bemesting, een wipwap van autobanden en de afvalcoach op bezoek bij Sabine Uitslag.
Op 10 oktober was het de Dag van de Duurzaamheid. André ging samen met gedeputeerde Erik Lievers op pad langs diverse duurzame initiatieven.
Verder aandacht voor Bokashi; een nieuwe methode om de bodem te bemesten. Zowel voor de boeren op het platteland als voor iedereen thuis.
Ook interieurstyliste Marian Lunsing is weer van de partij. Samen met André maken zij van troep weer topproducten. In de eerste aflevering maken zij van oude autobanden een wipwap.
Een nieuwe rubriek in Het Groene Oosten is de ‘Afvalcoach’. Afvalcoach Gerrit komt elke week met handige tips om afval scheiden gemakkelijker te maken. In de eerste aflevering gaat hij op bezoek bij Sabine Uitslag. Wat kan deze voormalig politica en rock zangeres leren over afval?
Dit en meer zie je om 19.20 uur in Het Groene Oosten op TV Oost. De uitzending wordt om 21:20 uur en om 23:20 uur herhaald en is terug te kijken via www.hetgroeneoosten.nl en www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.