nieuws

Reünie The Kelly Family op de Oktober Evenementen in Rossum

Voor zo’n 6.000 juichende mensen stonden vier leden van The Kelly Family na 14 jaar weer samen op het podium.
Tijdens de Oktober Evenementen in Rossum waren zij de hoofdact van de openingsavond. Volgens medeorganisator Koen Nijmeijer is de organisatie een jaar bezig geweest om The Kelly Family naar Rossum te halen. “Een Jannes of een Guus Meeuwis zie je overal. Wij wilden graag iets aparts en dat is zeker gelukt!”

Fans vanuit heel Europa

Binnen 2 weken waren de 6000 kaarten uitverkocht. Fans kwamen vanuit heel Europa naar Rossum, om hun idolen weer samen te zien optreden. De eerste fans dienden zich al ruim 24 uur eerder aan en namen in slaapzakken plaats voor de feesttent om verzekerd te zijn van een goede plek bij het podium.
Een emotionele reünie
De 4 bandleden Kathy, Paul, John en Patricia Kelly prijzen zich gelukkig met zo’n sterke fanclub en begrijpen het enthousiasme van hun fans. “Het is voor onze fans een bijzonder moment om ons na zo’n lange tijd, in deze samenstelling op het podium te zien”, vertelt Kathy Kelly.
Volgens haar is het ook voor de band zelf een mooie en emotionele reünie. “Al het goede komt vaker dan eens voorbij. Er is nog niets concreets maar in de toekomst gaan jullie ons vaker zien”, aldus Kathy Kelly.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.