nieuws

Programma: KNVB-beker, IJsselderby en laatste duels districtsbeker

Programma deze week
Programma deze week
In de Eredivisie staat zondag de eerste IJsselderby van het seizoen op het programma. PEC Zwolle neemt het in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. Maar er is nog veel meer moois, hieronder een overzicht.

Betaald voetbal

Zwolle en Go Ahead komen deze week al eerder in actie, want deze week staat de tweede ronde van de KNVB-beker op het programma. Go Ahead speelt vanavond tegen De Jodan Boys, Heracles Almelo morgen tegen UNA en donderdag neemt PEC Zwolle het thuis op tegen VVV-Venlo.
Behalve de IJsselderby in de Eredivisie is er in de 2e divisie ook een Overijsselse derby. Jong FC Twente speelt in eigen huis tegen HHC Hardenberg.

Amateurvoetbal

In het amateurvoetbal is er na de inhaalronde van afgelopen weekend weer een volledig programma en daarnaast is er ook nog districtsbekervoetbal. Vanavond staan de laatste twee duels van de eerste ronde Oost voor de Overijsselse clubs op het programma.

Volleybal

Voor de volleyballers staat er deze week een dubbel programma op de rol. VC Zwolle komt bij de heren op woensdag en zaterdag in actie. Bij de dames komen Set-Up'65 en Eurosped op woensdag en zondag in actie. Regio Zwolle Volleybal speelt alleen op zaterdagavond.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.