nieuws

Go Ahead Eagles mist Bytyqi en Locigno tegen FC Twente

Trainer Hans de Koning van Go Ahead Eagles moet het morgen in de Overijsselse derby tegen FC Twente doen zonder Sinan Bytyqi en Sebastien Locigno.
Beide spelers zijn geblesseerd aan de enkel. Locigno raakte vorige week tegen FC Utrecht geblesseerd en Bytyqi woensdag op de training. Rochdi Achenteh is waarschijnlijk de vervanger van Locigno. Hij start dan als linksback en Joey Groenbast verhuist dan naar rechts. Een andere optie is dat Lars Lambooij als rechtsback begint, maar hij traint pas een paar dagen weer volledig mee. De vervanger van Bytyqi is nog niet bekend, daarvoor noemde De Koning meerdere opties. Naast Locigno en Bytyqi kan de trainer ook nog geen beroep doen op Tom Daemen, Thijs Dekker en Chris David.

FC Twente van ander kaliber

Go Ahead presteert goed in thuiswedstrijden en De Koning hoopt dat die lijn wordt doorgetrokken: "We willen met z'n allen weer opgepakt worden door het publiek en andersom, maar FC Twente is wel van een ander kaliber dan NEC, Roda JC en Excelsior", aldus de oefenmeester. De Overijsselse derby begint morgen om 18.30 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.