nieuws

Lekkerste koffie van Overijssel volgens AD in Hengelo

De lekkerste koffie krijg je volgens het AD in Hengelo
De lekkerste koffie krijg je volgens het AD in Hengelo © ANP
De lekkerste koffie van Overijssel drink je volgens het Algemeen Dagblad in Hengelo. Meesterlijke Koffie & Thee eindigt op de tiende plek in de AD Koffietest en scoort met een 8,5 het hoogst van de Overijsselse koffiezaken.
"Onvoorstelbaar", reageert eigenaar Bas Meester enthousiast. "Voor de derde keer op rij in de top tien en ook nog eens de beste van Oost-Nederland. We zijn er trots op.”
Volgens de jury doet Meester 'zijn ding': "gewoon heerlijke koffie presenteren". Volgens de jury is een bezoek aan de winkel zeker de moeite waard. "Gewoon een keer doen."

'Natte scheet
In de top honderd van het Algemeen Dagblad staan zes Overijsselse koffiezaken. En die komen er niet allemaal even goed vanaf. De cappuccino bij Lunch-diner Café de Tijd in Oldenzaal moet je volgens het AD razendsnel vergeten. "Met cacaopoeder en vlokkerig melkschuim ziet de cappuccino eruit alsof iemand een natte scheet heeft gelaten."
De espresso van Happerie Tetatet in Deventer is volgens de krant 'afwaswater en kan direct door de gootsteen' en de koffie bij de Burger King in Enschede smaakt 'verschrikkelijk'.
"Het is een vak", concludeert Meester. "Er kan zoveel fout gaan."
Speciale dag
Meester verwacht vandaag dan ook extra aanloop. "Normaal gesproken lopen we hier met die of vier personeelsleden. Vandaag staan we met z'n zessen. En we hebben naast koffie en iets lekkers ook een glaasje bubbels voor de mensen."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.