nieuws

Veel Duitsers bij de landbouwdagen in Hardenberg

Ruim 19.000 bezoekers worden er deze dagen verwacht in de Evenementenhal in Hardenberg tijdens de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij.
De agrarische beurs wordt voor de twintigste keer gehouden en trekt publiek uit alle delen van het land. Vooral agrariërs uit Duitsland weten de beurs te waarderen. De organisatie verwacht dat ongeveer twintig procent van de bezoekers uit Duitsland komt
Op de beurs zijn de nieuwste technologieën voor de agrarische sector te bekijken. Bijvoorbeeld voedersystemen, kleinere landbouwmachines en manieren om het dierenwelzijn te vergroten. Daarnaast is onder meer ook aandacht voor het vervangen van asbestdaken door zonnepanelen. 
De komende dagen zijn vooral de kalverhouderijen, pluimveehouderijen en vakenshouderijen vertegenwoordigd. Volgende week is de beurs nog groter. Dan draait het vooral om de melkveehouderij sector, akkerbouwers en loonwerkers. De Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in de Evenementenhal in Hardenberg en is één de grootste landbouwbeurzen van het land.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.