nieuws

Ga terug naar je jeugd met Radio Oost

Week van het vinyl
Week van het vinyl
Radio Oost neemt je van 31 oktober t/m 6 november mee terug naar je jeugd in de 'Week van het vinyl'. Luister naar de mooiste evergreens en maak elke dag kans op een prachtige retro-radio!
In de 'Week van het vinyl' gaan de programma's van Radio Oost terug naar de tijd van je eerste singel, het kraken van de naald op de plaat en het schuifelen met je eerste verkering. De hele week draaien we de mooiste evergreens en natuurlijk zijn we op zoek naar jouw herinneringen en verhalen. Praat mee op de Radio Oost Facebook-pagina.

Wat is jouw favoriete vinylplaat?

Geef je favoriete nummer uit je jeugd aan ons door op de Radio Oost-Facebook-pagina of stuur een mail naar vinyl@rtvoost.nl. Zin om met jouw mooiste vinylplaatje naar de studio te komen? Dat kan elke werkdag van 09.00 - 12.00 uur en van 14.00 - 17.00 uur aan de Hazenweg 25 in Hengelo.

Doe mee en win!

Elke dag spelen we op Radio Oost de 'laat-maar-hangen-quiz'. Weet jij op welke plaat de naald blijft hangen? Bel en win een verzamel-cd-box met de beste evergreens aller tijden. Elke dag verloten we onder alle dagwinnaars een retro-radio.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.