nieuws

Schenk woest na uitschakeling GA Eagles: "We moeten ons heel diep schamen, iedereen heeft gefaald"

Xandro Schenk was dinsdagavond woest na de blamage van zijn Go Ahead Eagles, dat in het bekertoernooi werd uitgeschakeld door de amateurs van Jodan Boys (1-2). "Het is een schande", mopperde de verdediger. "We moeten ons heel diep schamen."
De oorzaak voor de nederlaag is volgens Schenk makkelijk aan te wijzen: "Het heeft gewoon te maken met concentratie, instelling. Willen winnen. Dat was niet genoeg vandaag."

Met zijn allen nagelaten

Schenk weigert zich te verschuilen achter het feit dat veel vaste basisspelers rust kregen en dat Go Ahead Eagles met een veredeld B-elftal speelde. "Ik wil het niet op die jongens afschuiven. Juist als je altijd speelt moet je misschien wel opstaan", stak hij de hand in eigen boezem. "We hebben het met zijn allen nagelaten. Iedereen heeft gefaald, stuk voor stuk."

Harde les niet geleerd

Met name de manier waarop Go Ahead Eagles de tegengoals kreeg te verwerken, irriteerde Schenk.  "Ongelooflijk. Ze hebben voetballend geen kans gehad. Maar eerst geven we een heel domme vrije trap weg en dan geven we een corner weg die totaal niet nodig is en dan staan we ook nog eens niet te dekken bij die corner... je weet dat ze daar voor komen. Ongelooflijk dat we in de val trappen. Bij Dongen (in de eerste ronde won GA Eagles daar met veel moeite met 3-1, red.) zijn we er al bijna ingetrapt en dat had een harde les moeten zijn, maar dat is het niet geweest."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.