nieuws

Politie onderzoekt mogelijk verband tussen gevonden auto en grote brand in bedrijfspand Ommen

Bedrijfspand verwoest bij brand in Ommen
Bedrijfspand verwoest bij brand in Ommen
De politie heeft vannacht in Ommen een grijze auto gevonden, die vermoedelijk betrokken is geweest bij de brand in een bedrijfspand aan de Veldkampweg. De politie is op zoek naar mensen die de auto vannacht hebben zien rijden. Bij de brand is een bedrijfspand in Ommen volledig afgebrand.
De auto is gevonden aan de Hessenweg-West, aan de rand van Ommen. De politie heeft de eigenaar inmiddels gesproken, maar kan verder niet op de rol van de auto en van de eigenaar ingaan.
Het technisch onderzoek naar de brand is in volle gang. Het is nog niet zeker of er sprake is van brandstichting. Wel is er een sterk vermoeden dat de brand is begonnen bij een auto, die naast het bedrijf geparkeerd stond. Dat wordt verder meegenomen in het onderzoek. De eigenaar van het pand zei eerder vandaag al dat volgens hem de brand aangestoken is.

Getuige meldt zich, politie heeft camerabeelden

Een aantal mensen is inmiddels gehoord door de politie. Na de getuigenoproep van vanochtend heeft zich één getuige gemeld. Ook heeft de politie inmiddels beelden van een beveiligingscamera gekregen. Of daar beelden op staan die het onderzoek verder kunnen helpen is nog niet bekend.
De brand brak vannacht rond half twee uit. Twee autobedrijven, een motorhandel, een sportschool en een klein bedrijfje gingen in vlammen op. Een woning naast het bedrijfspand raakte beschadigd door de brand. Er is niemand gewond geraakt.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.