nieuws

De Koning slaapt slecht na blamage: "Het was een kort nachtje, dit is dramatisch"

Een dag na de afgang in de KNVB-beker tegen Jodan Boys zit de frustratie nog diep bij Go Ahead Eagles. Er is ook schaamte in Deventer na de gênante uitschakeling tegen de amateurs uit de zaterdag hoofdklasse A.
"Het was een kort nachtje, hier lig je wel even wakker van", begint trainer Hans de Koning. "Dit is dramatisch voor iedereen die er bij was. Voor de fans, maar ook voor de mensen binnen de club natuurlijk."

B-team
Verschuilen achter excuses doet De Koning niet. "Wij zijn hier verantwoordelijk voor", beseft hij. Bij de fans en media was er na afloop ook verontwaardiging over het opstellen van een aantal reservespelers. "Dat is gelul", pareert De Koning geërgerd. "Daar hadden we een plausibele reden voor. Een aantal spelers is gewoon geblesseerd en dit was een logisch verhaal. Daar staan we nog steeds achter. We hebben niet met een B-team gespeeld."

IJsselderby 
Go Ahead krijgt zondag de uitgelezen mogelijkheid om zich te revancheren en het chagrijn te verdrijven. Dan wacht de IJsselderby. "We gaan ons uiterste best doen. Maar vergeet niet dat PEC Zwolle ook een fantastische ploeg heeft."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.