nieuws

Sgt. Wilson's Armytour: de eerste groeten uit Luxemburg!

In de tweede video van dit project is te zien hoe de groep aankomt in Luxemburg voor de eerste twee concerten. De hotelkamer wordt bekeken en de allerlaatste voorbereidingen voor het eerste concert worden getroffen.
Muziek uit de jaren 40 en 50, oude legervoertuigen en een show met zang, dans en humor op locatie. De Sgt.Wilson’s Army Show uit Almelo toert heel Nederland en Europa door om deze show te laten zien. Maar nu is het tijd voor wat anders: Canada!
Onderweg zal zo'n 20.000 kilometer worden afgelegd. Dwars door Canada met bergen, sneeuw en prairies én natuurlijk met veel nieuwe ontmoetingen. Dit alles is op www.rtvoost.nl te volgen in een weblog waarbij ook veel video te zien zal zijn. Opgenomen en gemonteerd door de ploeg zelf.

De groep

De Army Show bestaat uit vijf personen waaronder vier acteurs/actrices en een technicus. Ine en Erik komen uit Almelo, Ellis uit Delden. Ook zijn Kiara uit Heeze en Iris uit Goirle van de partij.
De voorstellingen worden verzorgd op veel verschillende locaties, van theaters en verenigingsgebouwen tot multiculturele centra.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.