nieuws

The Beach Boys komen naar Ribs & Blues Raalte

The Beach Boys komen naar Ribs & Blues in Raalte
The Beach Boys komen naar Ribs & Blues in Raalte
De organisatie van Ribs & Blues in Raalte heeft voor de komende editie een grote naam weten te strikken: The Beach Boys spelen op zaterdag 3 juni op het festival.
De wereldberoemde band uit het Amerikaanse Californië gaat op tournee door Europa en geeft twee optredens. Ribs & Blues is daar één van, het andere optreden is in Rotterdam.
In 2012 vierde de band haar 50-jarig bestaan met een wereldtournee . Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine en Bruce Johnston stonden daarbij weer samen op het podium met een begeleidingsband. De surfrockers op leeftijd bleken niets aan kracht te hebben ingeboet en gaven uitverkochte shows.

Onenigheid

Door zakelijke onenigheid verlieten Brian Wilson en Al Jardine daarna de band. Mike Love , Bruce Johnston en de rest van de jubileumband vormen sindsdien The Beach Boys.
The Beach Boys zullen ruim anderhalf uur optreden, waarbij ongetwijfeld de hits Good Vibrations, California Girls en Surfin USA voorbij gaan komen.
De organisatie van Ribs & Blues meldt verder nog dat Golden Earring ook zal optreden op de openingsavond van het festival. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.