nieuws

FC Twente vergeet te scoren en speelt doelpuntloos gelijk tegen Roda JC

FC Twente heeft vanavond verzuimd te winnen van hekkensluiter Roda JC. In eigen huis was de ploeg veel sterker, maar vergat het te scoren en dus werd het 0-0 in De Grolsch Veste.
In het begin van het duel had Twente het balbezit, maar kreeg het geen echte kansen. Het eerste schot kwam van Yeboah, maar ging over. Roda kwam er in een tegenaanval gevaarlijk uit, maar omdat het zelf de aanval verprutste kwam er geen kans. Aan de andere kant bracht Van Leer moeizaam redding op een schot van Klich en een vrije trap van Yeboah. Even later was het rust: 0-0.
Ook na rust was het Twente dat de bal had en Roda dat zich terugtrok op eigen helft. Ünal probeerde het uit een moeilijke hoek, maar schoot op de vuisten van Van Leer en invaller Oosterwijk was het dichtst bij een doelpunt. Hij kopte goed in, maar opnieuw bleek Van Leer een sta in de weg. Aan de andere kant zat Marsman mis bij een hoekschop, maar tot zijn opluchting profiteerde Roda niet. Yeboah probeerde het nog namens Twente, maar Van Leer bracht knap redding. Kort voor het einde was Ünal nog dichtbij, maar hij kon niet goed koppen en Van Leer kon pakken. Even later was het afgelopen.

FC Twente - Roda JC 0-0

Arbiter: Liesveld
Geel: Gullón, Van Hyfte, Milec
FC Twente: Marsman; Ter Avest (Van der Lely/81), Bijen, Thesker, Trajkovski; Mokotjo, Celina, Klich; Yeboah, Ünal, F. Jensen (Oosterwijk/50).
Roda JC: Van Leer; Kum, Gullón, Werker, Van Peppen; Van Hyfte, Ajagun, Auassar; Rosheuvel (Milec/85), Paulissen (Mytides/59), Boysen (Blättler/89).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.