FC Twente Vrouwen pakt late zege bij Heerenveen, nederlaag PEC Zwolle

Late zege FC Twente Vrouwen
FC Twente Vrouwen heeft vanavond de zege uit het vuur gesleept bij Heerenveen. Lang was het 1-1, maar in de slotfase zorgden Ellen Jansen en Lineth Beerensteyn voor de 3-1 zege.
Na ruim een half uur kwam de thuisploeg op voorsprong door een treffer van Dorien Zeinstra. Een kleine tien minuten na rust bracht Jill Roord FC Twente op gelijke hoogte. Het leek bij die 1-1 te blijven, maar uiteindelijk zorgden Jansen (strafschop) en Beerensteyn toch voor de overwinning voor de Enschedese ploeg. Daardoor blijft het verschil met koploper Ajax drie punten.

PEC onderuit bij PSV

PEC Zwolle verloor in eigen huis van PSV. Kirsten Koopmans maakte al in de vierde minuut de 0-1 en Vanity Lewerissa zorgde in de laatste minuut voor de 0-2. PEC Zwolle is met twee punten hekkensluiter en wacht nog steeds op de eerste zege na zeven duels.