nieuws

Roodgele rook en fakkels op laatste training van Go Ahead Eagles

De spanning naar de IJsselderby, morgen in Zwolle, werd vanmorgen ook in Deventer nog wat verder opgebouwd. Supporters van de Deventer club begeleidden de laatste training van hun club met rook en gezang.
Het is één van de meest levendige derby's in Nederland. Veel heftiger in ieder geval dan de tweestrijd tussen die andere twee clubs uit Overijssel in de eredivisie: FC Twente en Heracles Almelo. 

Stevige rivaliteit

Nee, de rivaliteit tussen Deventer en Zwolle wordt wel wat steviger gevoeld in de beide kampen. Dat resulteerde vanmorgen in fakkels bij de training van PEC Zwolle en een blauwe Wilhelminabrug in Deventer. Die brug is intussen weer schoon. 
Maar ook de supporters in Deventer lieten zich gelden vanmorgen. Het was een stuk drukker dan normaal bij de laatste training van Go Ahead Eagles voor een duel in de eredivisie. En ook hier rood gele rook en fakkels om de toejuichingen aan de spelers extra kracht bij te zetten. 

Live te volgen

Het duel morgen tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles wordt morgen om 12.30 uur gespeeld en is op Radio Oost en via een liveblog op internet te volgen. 
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.