nieuws

HHC Hardenberg boekt bij Jong FC Twente eerste overwinning van het seizoen

HHC Hardenberg heeft vanmiddag de eerste overwinning van het seizoen in de 2e divisie geboekt. In Hengelo won de ploeg de eerste wedstrijd na het vertrek van trainer Joseph Oosting van Jong FC Twente.Â
Jong Twente was als eerste gevaarlijk, maar een kopbal eindigde op de lat boven doelman Sander Danes. Die redde even later op een nieuwe kans, maar het was HHC dat op voorsprong kwam. Jorn Kremer scoorde bij zijn basisdebuut op aangeven van Sargon Gouriye. Aan de andere kant leek Oosterwijk gelijk te maken, maar Danes hield opnieuw zijn doel schoon. Kort daarna schoot de aanvaller naast. Even later was het rust: 0-1.
Aan het begin van de tweede helft was Jong Twente dicht bij de gelijkmaker, maar kopte het opnieuw op de lat. Daarna kwamen er geen grote kansen meer voor beide ploegen en dus bleef het bij 0-1. Door de zege komt HHC op zeven punten en daarmee staat het op gelijke hoogte met TEC. Die ploeg komt morgen in actie. HHC is daardoor in ieder geval voor een dag nog hekkensluiter in de 2e divisie. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.