Staphorst boekt in eigen huis zege op Oranje Nassau

Martin van 't Ende
Staphorst heeft vanmiddag na vier duels zonder zege eindelijk weer eens de drie punten gepakt. In eigen huis won de ploeg van Oranje Nassau: 4-2.
In de eerste helft waren beide ploegen dicht bij de openingstreffer. Eerst was het Oranje Nassau dat de paal raakte en even later schoot Mike Reuvers namens Staphorst op de lat.
Kort na rust was het wel raak voor de thuisploeg. Camiel Fidom bracht de thuisploeg op voorsprong en een minuut later zorgde Martin van 't Ende al voor de 2-0. Na ruim een uur maakte hij zijn tweede en leek het duel beslist. Sillah maakte echter de 3-1 en toen Gorissen ook nog de 3-2 maakte, was de spanning helemaal terug. Kort voor het einde maakte Martijn Brakke echter een einde aan alle onzekerheid door de 4-2 te maken en dat was ook de eindstand.