nieuws

Fischer baalt van nederlaag GA Eagles: "Vond ons tweede helft bovenliggende partij"

Sander Fischer was vanmiddag de meest besproken speler van Go Ahead Eagles in de verloren IJsselderby tegen PEC Zwolle. De verdediger scoorde fraai, maar moest er ook af met rood.
Hij baalde na afloop flink van de nederlaag tegen de aartsrivaal: "Ik vond dat zij het eerste kwartier de overhand hadden, alleen ik vond dat wij ons daarna wel goed hebben terug geknokt en ik vond ons de tweede helft eigenlijk wel de bovenliggende partij. Wij zijn met z'n allen op zoek naar de 2-2 en die viel helaas niet."

"Dat meen je toch niet?!"

In de slotfase kreeg hij direct rood na een overtreding op Anass Achahbar, maar hij snapte er helemaal niets van: "Ik was verbaasd. Ik zeg dat meen je toch niet? Dat ie 'm geeft, die vrije trap, toen dacht ik al: je geeft voordeel, kom nou. En dan geeft ie ook nog rood, dat meen je toch niet?!"

Geen schorsing?

Overigens is de kans dat de rode kaart geen schorsing tot gevolg heeft erg groot. Na het geven van voordeel mag een arbiter namelijk geen rode kaart meer geven. Serdar Gözübüyük deed dat vanmiddag dus wel.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.