nieuws

Topscorers: Menig maakt derde, Ter Hogt, Riemens, Van 't Ende en Jansen op vijf

Menig maakte zijn derde
Menig maakte zijn derde
De top van de topscorerslijsten in Overijssel kwam afgelopen weekend niet tot scoren. De achtervolgers kregen daardoor de kans om dichterbij te komen. Hieronder een overzicht per divisie.

Eredivisie

Queensy Menig van PEC Zwolle maakte zijn derde en voegde zich bij de top drie. Enes Ünal blijft aan de leiding staan met zeven doelpunten. Vier spelers maakten hun eerste doelpunt van het seizoen. Bekijk hier de volledige lijst.

2e divisie

In de 2e divisie stonden Jong FC Twente en HHC Hardenberg tegenover elkaar en er viel slechts een doelpunt. Jorn Kremer maakte zijn eerste van het seizoen. Rob van der Leij is de leider met zes treffers. Bekijk hier de volledige lijst.

3e divisie

Tom ter Hogt maakte zijn derde voor HSC'21 en is daarmee derde in de stand. Rens van Benthem is de onbetwiste leider met twaalf treffers. Cenk Uguz heeft er zes gemaakt. Bekijk hier de volledige lijst.

Hoofdklasse

In de hoofdklasse staan Jacco Riemens en Martin van 't Ende na afgelopen weekend op vijf treffers. Omar Kavak is daar de nummer een met negen doelpunten. Bekijk hier de volledige lijst.

Eredivisie Vrouwen

Bij de vrouwen scoorde FC Twente drie keer, PEC Zwolle kwam niet tot scoren. Ellen Jansen blijft leiden, ze maakte haar vijfde. Lineth Beerensteyn schoot haar vierde binnen en Jill Roord staat nu op drie. Bekijk hier de volledige lijst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.