HHC Hardenberg wint van Jong Vitesse en doet goede zaken

HHC Hardenberg heeft vandaag goede zaken gedaan in de tweede divisie. In eigen huis werd Jong Vitesse met 3-1 verslagen.
HHC kwam vroeg op achterstand toen Cali Daniel voor de 0-1 tekende. Vijf minuten voor rust stelde HHC Hardenberg echter al orde op zaken. Mark Veldmate zorgde ervoor dat de ploegen met een gelijke stand de kleedkamer opzochten in de rust.

Na rust kwam het duel moeizaam op gang. Maar na ruim een uur spelen was het HHC Hardenberg dat de voorsprong pakte. Glenn Kobussen schoot de bal hard langs doelman Michael Tornes.
In de allerlaatste minuut van de blessuretijd kwam de ploeg van interim-trainer Gert Jan Karsten zelfs nog op 3-1. Johan Wigger schoot een vrije trap fraai in het net.
Dankzij de 3-1 overwinning is HHC Hardenberg hekkensluiter af.