nieuws

Ook PEC Zwolle komt tegen Roda JC niet verder dan doelpuntloos gelijkspel

Roda JC blijft het de Overijsselse ploegen moeilijk maken. Nadat FC Twente vorige week al de tanden stukbeet op de Limburgers, kwam PEC Zwolle vanavond in eigen stadion ook niet verder dan 0-0.
Zwolle was in de eerste helft de betere ploeg, maar had moeite met het verdedigende Roda. De eerste kans was dan ook voor de counterende Limburgers. Rosheuvel raakte de paal achter Van der Hart. Namens Zwolle zag Menig een van richting veranderd schot bijna binnenvallen, maar Van Leer bracht redding. Ook Zwolle raakte het houtwerk. Saymak schoot hard op de onderkant van de lat. Toch kreeg ook Roda nog een kans. Auassar zag Van der Hart echter redden op zijn schot en even later was het rust: 0-0.
Zwolle begon ook sterk aan de tweede helft. Menig kreeg een kans en even later was Holla dichtbij uit een vrije trap, maar Van Leer bracht opnieuw redding. Opnieuw beperkte Roda zich tot verdedigen en counteren, maar weer leverde dat een kans op. Rosheuvel vond echter de vuisten van Van der Hart. Brock-Madsen scoorde wel, maar daarvoor was er al gefloten voor een overtreding van de Deen op Van Leer. Gescoord werd er niet meer en dus eindigde het duel doelpuntloos.

PEC Zwolle - Roda JC 0-0

Arbiter: Kuipers
Geel: Verdonk, Van Polen
PEC Zwolle: Van der Hart; Van Polen, Schenkeveld, Van de Pavert, Verdonk; Warmerdam, Holla, Saymak (Ehizibue/63); Thomas (Karagounis/90), Achahbar (Brock-Madsen/63), Menig.
Roda JC: Van Leer; Milec, Kum, Gullón, Van Peppen; Ajagun (De Silva/90), Van Hyfte, Auassar; Rosheuvel (Paulissen/84), Boysen (Noor/84), Mytides.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.