nieuws

Steekpartij in Schalkhaar: één gewonde, maar geen daders

In de omgeving van de rooms-katholieke kerk in Schalkhaar vond vanavond rond negen uur een steekpartij plaats. Er zou onenigheid zijn geweest tussen twee of meer personen, waarbij een mes werd getrokken en één persoon in zijn bovenbeen werd gestoken.
Het slachtoffer is een bewoner van het asielzoekerscentrum in Schalkhaar. Hij liep gewond het kapelletje van de kerk binnen op zoek naar hulp, maar daar was op dat moment niemand aanwezig. Op het parkeerterrein voor de kerk werd de man uiteindelijk tussen geparkeerde auto's door omstanders gevonden.
Waar de steekpartij precies heeft plaatsgevonden kan de politie niet met zekerheid zeggen. Zowel op het dorpsplein, de bossen rond de kerk, het kerkplein zelf en in de kerkkapel is sporenonderzoek gedaan. Van de daders is niets bekend. De politie is op zoek naar getuigen.
Tijdens het onderzoek konden leden van het kerkkoor die een repetitie hadden in de kerk, korte tijd niet bij hun auto. Ze zijn opgevangen in de woning van de pastoor en een naastgelegen horecagelegenheid.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.