nieuws

Gezonde waterbuffels uit de Weerribben-Wieden

Waterbuffelfarm
Waterbuffelfarm
In Het Groene Oosten gaat ervaart presentator André van der Zee als cowboy de dagelijkse bezigheden op De Waterbuffelfarm in Oldemarkt waar Richard & Carina Zeestraten waterbuffels op een natuurlijke wijze grootbrengen.
Verder volgen we de duurzame initiatieven op het gebied van zonnepanelen die in de strijd zijn voor de Energypitch 2016. Een initiatief van Natuur en Milieu Overijssel, waarbij de genomineerden kans maken op financiële steun bij hun project. Genomineerd zijn: Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter, Duurzaam Mariënheem, Co-Stroom uit Bathmen en Energiek Slangenbeek uit Hengelo.

Daarnaast komt afvalcoach Gerrit weer van een nieuwe afval-tip en gaan André & interieurstylist Marian aan de slag om deze donkere dagen verlicht door te komen met behulp van lege wijnflessen.

Dit en meer zie je woensdag 16 november om 19:20 uur in Het Groene Oosten op TV Oost. De uitzending wordt om 21:20 uur en om 23:20 uur herhaald en is terug te kijken via www.hetgroeneoosten.nl en www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.