nieuws

Koningin Máxima bezoekt Digitale Werkplaats in Enschede

Koningin Máxima brengt opnieuw bezoek aan Enschede
Koningin Máxima brengt opnieuw bezoek aan Enschede © Flickr Creative Commons / Job Boersma
Koningin Máxima brengt op dinsdagmiddag 22 november een bezoek aan de Digitale Werkplaats in Hangar 11 op Vliegveld Twenthe. De koningin bezoekt de Digitale Werkplaats als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.
De Digitale Werkplaats is bedoeld om digitale vaardigheden bij ondernemers te stimuleren. Dit varieert van het vinden van klanten tot het zoeken naar de juiste financiering.

In gesprek met ondernemers

De Digitale Werkplaats, een initiatief van Google Nederland, Qredits Microfinanciering Nederland en gemeenten, bestaat uit een plenair programma en gratis workshops waarin ondernemers onder meer leren om online zaken te doen en meer groei te realiseren.
Koningin Máxima woont het plenaire programma en één van de workshops bij. Aansluitend gaat zij in gesprek met ondernemers.

Comité voor Ondernemerschap en Financiering

Máxima is lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering, een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken.
Het comité richt zich onder meer op het vergroten van toegang tot financiering voor startende en bestaande ondernemers in combinatie met coaching. Ook richt het comité zich op het stimuleren van ondernemerschap in Nederland.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.