nieuws

Auping Deventer wint Nederlandse Logistiek Prijs

Beddenfabrikant Auping uit Deventer
Beddenfabrikant Auping uit Deventer
Beddenfabrikant Auping in Deventer heeft de Nederlandse Logistiek Prijs gewonnen.
Het bedrijf won de prijs voor het project Horizon, waarmee Auping zichzelf opnieuw heeft uitgevonden volgens de jury. Horizon was de naam van een moderniseringsoperatie voor de productie en logistiek van het bedrijf. 

Snellere levering, minder verspilling

Directeur Harry Gruben: "We produceren nu op basis van klantorder en veel flexibeler, sneller en efficiënter. Hiermee hebben we onze levertijd kunnen terugbrengen van tien naar minder dan drie weken."
Daarnaast heeft het bedrijf verspilling sterk verminderd door de organisatie efficiënter in te richten. Gruben: "Ik ben enorm dankbaar dat onze inspanningen erkend worden."

Innovatieslagen

Volgens juryvoorzitter Jos van Hillegersberg bewijst Auping met het project dat ook bedrijven met een lange historie succesvolle, grote innovatieslagen kunnen maken.
"De hoge kwaliteit arbeidsintensieve producten die tegemoet komen aan de wens van de klant, de slimme inrichting van productie en logistiek - met de juiste mix van robotisering en ICT - in combinatie met de brede duurzaamheidsvisie, maken het project tot een voorbeeld voor veel bedrijven", aldus de jury. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.