Voetbalsters FC Twente ontsnappen bij Achilles'29

FC Twente Vrouwen
FC Twente Vrouwen heeft een nipte zege geboekt bij laagvlieger Achilles'29. In Groesbeek stond het lang gelijk maar dankzij een late treffer van Ellouzi werden de drie punten alsnog veiliggesteld, 1-2.
In de eerste helft waren er kansen over en weer voor beide ploegen. Van der Laan was namens de thuisploeg dichtbij en aan de overkant miste Beerensteyn voor open doel. Vlak voor rust kreeg de thuisploeg een strafschop, die benut werd door Van Es. In de tweede helft ging Twente op zoek naar de gelijkmaker en kreeg voldoende kansen. Een kwartier voor tijd viel de verdiende 1-1 via een eigen doelpunt van Achilles. Uiteindelijk zorgde Ellouzi ervoor dat Twente zonder puntverlies terug kon naar Enschede.