nieuws

Diverse diefstallen en een mishandeling in Onder de Loep

Onder de Loep
Onder de Loep
De politie vraagt hulp bij het oplossen van misdrijven in onder meer Dalfsen, Hengelo en Vroomshoop. Wie herkent de daders op camerabeelden of heeft meer informatie?

Zwolle, poging overval op woning

Op vrijdagochtend 4 november proberen twee mannen met een opvallende bos bloemen een woning aan de Ministerlaan in Zwolle Zuid te overvallen. Dit mislukt waarop de mannen er vandoor gaan in een zwarte auto. Deze auto wordt korte tijd later brandend aangetroffen in een bosperceel bij Olst. In de uitzending meer details en verschillende vragen over dit onderzoek.

Hengelo, man mishandeld in uitgaansleven

Een 22-jarige man wordt in de nacht van 5 op 6 november rond half vier zwaar mishandeld bij de garderobe van een uitgaansgelegenheid aan de Beekstraat. Hierbij raakte hij behoorlijk gewond. Het is op dat moment druk in de horecagelegenheid. De politie zoekt getuigen van het voorval. In de uitzending meer vragen en details.

Dalfsen, man pint met gestolen pinpas

Een inwoonster van Dalfsen werd op maandag 1 augustus gebeld door iemand die zich uitgaf voor medewerker van de Rabobank. Hij weet haar gegevens te ontfutselen en pint met haar pinpas op het Kerkplein in Dalfsen. Wie kent of herkent hem?
Hengelo, diefstal babyvoeding
Op woensdagmiddag 19 oktober rond 13.00 uur stelen drie mannen op brutale wijze 6 pakken babyvoeding bij de Etos aan het Dikkersplein in Hengelo. De mannen staan op bewakingsbeelden. Wie herkent hen?

Vroomshoop, diefstal fiets voor de Action

Op 29 september wordt een fiets gestolen voor de Action in Vroomshoop. Een onbekende man komt aanrijden op een fiets, pakt een geparkeerde fiets op en rijdt ermee weg. De man en de diefstal zijn op bewakingsbeelden vastgelegd. Wie weet er meer over deze onbekende man?

Hengelo, diefstal winkelkar vol spullen

Een onbekende man steelt op 18 oktober vlak voor sluitingstijd een kar vol spullen uit een winkel aan de Lambertuspassage. Twee andere mannen houden een medewerker van de winkel aan de praat. De mannen en de diefstal zijn gefilmd door bewakingscamera’s. Wie kent dit drietal?
Deze zaken zie je in Onder de Loep op donderdag om 17.45 uur, herhaling elk uur. De uitzending wordt herhaald op zondag vanaf 17.45 uur. Kijk voor alle uitzendtijden in de TV gids. Alle getoonde beelden zijn terug te kijken op www.youtube.com/onderdeloep.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.