nieuws

Schaap Bliksembeveiliging is Deventer ondernemer van het jaar

Fooddock in de historische Zwarte Silo in Deventer
Fooddock in de historische Zwarte Silo in Deventer
Op het Deventer Marktplein, het ondernemersevent van Deventer, is vanmiddag Michiel Hartmann van Schaap Bliksembeveiliging gekozen tot Deventer Overall Ondernemer van het jaar.
Peter Meerman van Haafkes Veldwachter mag zich Deventer MVO ondernemer 2016 noemen en Fooddock is de Starter van 2016. Remco Muiderman van RM&Co Sanitair is winnaar van de Publieksprijs. 

Internationale top

De jury heeft Michiel Hartmann van Schaap Bliksembeveiliging als Deventer Overall Ondernemer 2016 gekozen omdat zijn familiebedrijf internationaal tot de top binnen het vakgebied behoort. Hartmann spreekt over de hele wereld voor volle congreszalen over het vak Bliksembeveiliger en de door Schaap ontwikkelde bliksemvoorspeller is tot wereldstandaard verkozen. 

Fooddock aanwinst voor Deventer horeca
De horecacreatie Fooddock van Frank Hulscher en Ben van Dijk is de eerste foodhal van Oost Nederland en in korte tijd één van de meest spraakmakende locaties van Deventer geworden. Fooddock biedt een podium aan eigenzinnige en creatieve ondernemers, die binnen een jaar de 100.000ste bezoeker mocht verwelkomen. Fooddock is een aanwinst voor de Deventer horeca, aldus de vakjury. 

Maatschappelijke betrokkenheid 
De jury heeft Peter Meerman van Haafkes Veldwachter verkozen tot MVO Ondernemer 2016 vanwege zijn maatschappelijke betriokkenheid. Maar liefst 1 vaste dag per week zet hij zich in voor de Deventer maatschappij. Publiekswinnaar Remco Muiderman van RM&Co Sanitair bv heeft zich een plek verworven binnen de sanitair branche die gedomineerd wordt door grote internationale merken. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.