nieuws

Topdrukte in Ootmarsum vandaag en morgen; 1500 toeristen overnachten gratis

Topdrukte in Ootmarsum vandaag en morgen. Normaal gesproken zijn de bedden in hotels, campings en bed&breakfasts op een regenachtige novemberdag schaars bezet, maar nu zijn ze allemaal geboekt.
Door een actie, waarmee toeristen van buiten de regio een gratis overnachting konden winnen, verblijven er 1500 toeristen in Ootmarsum. De actie is bedacht door toeristisch Dinkelland om vakantiegangers te bedanken voor de goede beoordeling op vergelijkingssite Zoover.

Loting

Er was zoveel belangstelling dat de beschikbare bedden moesten worden verloot onder alle aanmelders. "Eigenlijk waren we niet ingeloot, maar gisterochtend kregen we te horen dat we toch gratis konden overnachten. Dus dat is extra leuk", vertelt een toerist uit Zeeland. 
"Dit is een leuk voorproefje. Misschien komen we volgend jaar wel met meer mensen als het bevalt", zegt een Brabander die net heeft ingecheckt. 

Gratis naar het museum

Naast de overnachting kunnen de vakantiegangers ook workshops volgen en gratis naar binnen bij musea en landgoed Singraven. Daar wordt gelijk al gebruik van gemaakt door twee toeristen uit Limburg. "Verder weten we nog niet echt wat we gaan doen. We zijn er nog maar net. Het lijkt mij in ieder geval een knus stadje."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.