nieuws

OverUIT: uit-tips 19 en 20 november

The Grand East treedt vrijdagavond op tijdens Popronde in Enschede
The Grand East treedt vrijdagavond op tijdens Popronde in Enschede
Popronde Enschede, Queen-tribute in Kampen en een wandeling door Dal van de Mosbeek. OverUIT zet de uit-tips voor het komende weekeinde op een rij.Â

Popronde

Vrijdagavond 18 november vindt Popronde plaats in Enschede. Tijdens het festival komen dertig jonge, talentvolle acts voorbij. Naast cafés en poppodia fungeren ook een boekhandel, kledingwinkel, restaurant, expositieruimte en platenzaak als podium. Het begint om 20.30 uur.

Van Dik Hout
Van Dik Hout scoorde in 1994 hun eerste hit met Stil In Mij. Later volgden liedjes als Alles Of Niets en Zij Maakt Het Verschil met De Poema’s. Zaterdagavond 19 november treedt de band op in Rabotheater Hengelo.

Stadswandeling Zwolle

In de maand van de Moderne Devotie houdt Stedelijk Museum Zwolle 19 november een stadswandeling door het centrum. Wandelaars maken kennis met de kerkelijke stroming. De wandeling start om 13.30 uur bij de balie van het Stedelijk Museum.

Sinterklaasintochten

Sinterklaas en zijn pieten bezoeken zondagmiddag 20 november De Lutte. De goedheiligman komt rond 14.00 uur aan onder begeleiding van de Lutterse Harmonie. Verder bezoekt de Sint om 13.30 uur Bathmen en arriveert hij om 14.30 uur in Markvelde. Kijk voor alle intochten op OverUIT.nl.

Excursie IJs en Es

De winter staat voor de deur, er gebeurt van alles in de natuur. Nieuwsgierig wat? Ga 19 november met de gids op stap door het Dal van de Mosbeek. Al wandelend vertelt hij welke winterperikelen je kunt herkennen. De wandeling start om 14.00 uur bij bezoekerscentrum IJs & Es in Mander.

Queen in Kampen

Een avond Queen in Stadsgehoorzaal Kampen. De Enschedese zanger Timothy Drake neemt het publiek vrijdag 18 november mee naar de stadionconcerten waarmee de band in de jaren 80 successen vierde. Met videoclips en extravagante kostuums vertelt hij het verhaal achter de popgroep. 
Kijk voor alle uit-tips op www.OverUIT.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.