nieuws

PEC Zwolle wil Feyenoord verrassen

PEC Zwolle-trainer Ron Jans wil zondag Feyenoord verrassen. Hij traint daarom vrijdag en zaterdag achter gesloten deuren en wil niets kwijt over de opstelling.
"Ik ga ervan uit dat je een ploeg als Feyenoord niet echt kunt verrassen", nuanceert Jans. "Maar we gaan een andere speelwijze toepassen. Misschien moeten ze in de eerste minuten toch even zoeken en kijken hoe het nu precies staat."
Duidelijk is wel dat Dirk Marcellis weer fit genoeg is om te spelen en dat geldt ook voor Ryan Thomas. De Nieuw-Zeelander keerde donderdag pas terug van een interland en werkte vrijdag een hersteltraining af, maar zal morgen weer volledig meetrainen.
Youness Mokhtar, Stef Nijland en Rick Dekker ontbreken wel vanwege blessures.
Feyenoord begon uitstekend aan het seizoen, maar wist van de laatste vijf officiële wedstrijden slechts één te winnen. Jans: "Ze hebben verloren van Go Ahead Eagles en een aantal keren gelijk gespeeld. Maar dat was wel tegen allemaal sterke tegenstanders, moet ik zeggen. Feyenoord staat nog gewoon bovenaan en doet het geweldig, zeker in de Kuip. Het wordt voor ons een hele kluif."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.