nieuws

Opnieuw geprobeerd in te breken in huis ondernemer Hennie van der Most

In het huis van ondernemer Hennie van der Most in Gorssel is gisteravond opnieuw geprobeerd in te breken. De politie heeft een verdachte aangehouden en is nog op zoek naar een tweede verdachte.
Bij de zoektocht naar de tweede verdachte is ook een politiehelikopter ingezet. De zoektocht heeft voor zover bekend nog niets opgeleverd.
De verdachte die wel kon worden aangehouden is een 44-jarige man uit Albanië. Hij zat verstopt in het bos en werd gevonden met behulp van politiehonden. Hij is overgebracht naar het cellencomplex in Doetinchem.
Volgens de ondernemer is het al de vierde keer dat wordt geprobeerd om bij hem in te breken. "Je wordt er een beetje flauw van", zegt hij tegen de NOS.

Van der Most zag de inbrekers

Van der Most heeft volgens de NOS zelf de politie gebeld toen ineens de lichten rond zijn woning aansprongen. Hij zag toen twee mannen op zijn terrein met vermoedelijk een koevoet.
Van der Most woont in een kapitale villa aan de Zutphenseweg in het Gelderse Gorssel. Het terrein van de villa beslaat enkele hectares. De verdachte is bij het huis aangehouden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.