Quick'20 verliest door late treffers topper tegen koploper De Dijk

Quick'20 heeft vanmiddag de topper tegen koploper De Dijk verloren. Lang leek het af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar door drie late treffers van de ploeg uit Amsterdam werd het 0-3.
De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en kreeg enkele kleine kansen. Daarna kwam ook De Dijk beter in de wedstrijd en was vooral gevaarlijk via Dennis Kaars, maar hij vond doelman Felix van Berkel op zijn pad. Ook in de tweede helft kreeg hij een goede kans, maar scoorde opnieuw niet. Het leek dus op 0-0 af te gaan, maar het werd heel anders. Vijf minuten voor het einde maakte Kaars de 0-1, direct erna zorgde Ahmed Ahahaoui voor de beslissende 0-2 en Kaars zorgde in de laatste minuut met zijn tweede zelfs nog voor de 0-3 eindstand.