nieuws

Topscorers: Samuel Armenteros op vijf, Cenk Uguz maakte zevende

Slechts vier doelpunten maakten de vier Overijsselse clubs in de Eredivisie afgelopen weekend. De halve productie daarvan kwam van Heracles Almelo. Hieronder een overzicht van alle divisies.

Eredivisie

Samuel Armenteros was zaterdag de grote man bij Heracles Almelo. De spits bezorgde met twee treffers de zege op Go Ahead Eagles. Hij staat nu op vijf seizoenstreffers. Jarchinio Antonia maakte in hetzelfde duel zijn tweede en Hidde ter Avest scoorde gisteren zijn eerste. Bekijk hier de volledige lijst.

2e divisie

In de 2e divisie vielen twee Overijsselse doelpunten. Ruben de Jager van Jong FC Twente maakte zijn vierde en Koos Werkman van HHC scoorde voor het eerst dit seizoen. Bekijk hier de volledige lijst.

3e divisie

Cenk Uguz maakte gisteren vanaf de stip de zevende voor HSC'21. Rens van Benthem van Quick'20 gaat aan de leiding met 13 treffers. Bekijk hier de volledige lijst.

Hoofdklasse

In de hoofdklasse kwam alleen Staphorst in actie en maakte Martijn Brakke zijn vijfde van het seizoen. Bekijk hier de volledige lijst.

Eredivisie vrouwen

Bij de vrouwen vielen vier doelpunten. Esmee de Graaf en Maxime Bennink van PEC Zwolle maakten hun derde en Eshly Bakker van FC Twente scoorde haar tweede. Bekijk hier de volledige lijst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.